Gyakorlat

Gyakorlat ikon

Az MSZK-ban rengeteg lehetőségünk adódik, hogy  az egyetemen és saját kurzusainkon megszerzett tudásunkat gyakorlatba is átültethesssük, képzési rendszerünknek és a szakkollégiumon belüli munkának  köszönhetően.

 

Szervezetünkön belül több terület található, melyek feladata az állandó, gördülékeny működtetés, és az éppen futó projektjeink támogatása. Ezek a feladatok alkalmat adnak  kreatív, önálló munkára , és szakmai gyakorlat szerzésére. A Gazdasági, Operatív, Marketing, Tehetséggondozási, Szakmai és PR területeket az  elnök fogja össze, a területek pedig vezetőkből és területi tagokból állnak, amelyekhez minden tag saját érdeklődési köre szerint csatlakozhat.

Szakkollégiumunkban párhuzamosan több projekten tevékenykedünk, melyek eltérő témákat dolgoznak fel, valamint különböző formában jelennek meg. Ezek között található rengeteg olyan ismeretterjesztő és készségfejlesztő előadássorozat (PRO Klub, Szakmarathon), melyen a résztvevők a legaktuálisabb információkat, elismert szakemberek segítségével szerezhetik meg. Azonban felkínálunk lehetőséget azoknak is, akik interaktívabb módon szeretnék gyarapítani tudásukat, így szimulációs tábor és esettanulmányi verseny (MA, Inno, Eset) is található a szakkollégiumunk által kínált programok között. Ezek a programok számunkra azt jelentik, hogy 5-8 MSZK-ssal egy csapatba összeállunk és közösen létrehozunk valamit. A rendezvények szakmai programjáért, marketing kampányáért, pénzügyi forrásainak előteremtéséért és minden területéért egy-két csapattag felel, akik közösen dolgoznak a projekt sikerén egy projektvezető felügyelete alatt.

 

Munkánkat két szerv felügyeli, a Felügyelő Bizottság és a Szakmai Tanácsadó Testület. Az előbbi feladata a szervezet törvényes működésének felügyelete, az utóbbi a szakmai színvonal fenntartását ellenőrzi.