ESET’17 III. Betekintő

case study

Egyetem vs. Projekt

Kedves Olvasóim,

 

Ebben a blogposztban a marketing felelősünket szeretném bemutatni, Anráskó Emesét.
Mesi legfőbb feladatai közé a posztok grafikáinak elkészítése, valamint a posztok megvalósítása. Itt olvashatjátok a bemutatkozását, amit kifejezetten nektek írt meg

Sziasztok! 

A nevem Andráskó Emese és 2017-ben kezdtem meg harmadik évemet a BME Management Szakkollégiumban. Az alapszakot a (mostmár) Szent István Egyetem, Tájépítészeti Karán végeztem. A szakkolinak köszönhetően kissé megváltozott az érdeklődésem és felvételiztem a BME Műszaki menedzser mesterszakára, amelyet idén szeptemberben kezdtem el. Az elmúlt egy hónap alapján úgy érzem sokkal jobban illik hozzám a gazdasági irány, mint a mérnökség.

Minden a fővároshoz köt, hiszen itt nőttem fel, az összes barátomat itt ismertem meg. A legtöbb időt az iskola – és persze a MSZK mellett – igyekszem velük tölteni. A barátok mellett nagyon szeretek a futni, jókat enni, illetve utazni, legyen az külföld, vagy belföld! Az első projektem az MSZK-ban a 2016-os Menedzsment Akadémia volt. Az őszi félévet Hollandiában töltöttem, ahol a szakmai gyakorlatomat végeztem. Miután hazajöttem megpályáztam a Marketing terület vezetői pozicíóját, amelynek mandátuma 2017 szeptember 23-ig tartott. Marketing vezetőként majdnem az összes MSZK-s projektbe beleláthattam és igyekeztem őket a legjobb tudásommal támogatni.  Az Eset mindig is az MSZK kedvenc projektjei közé tartozott, nagyon örülök, hogy idén én is részt vehetek benne, mint marketing felelős. Úgy érzem ennyi idő után is tudok fejlődni a szakkoliban. Még mindig nagyon élvezem a koncepcionálást, a posztok elkészítését, de a számomra szokványos feladatokon túl, sok újdonság is történt velem: ezen a héten voltam tárgyalni az Eset kapcsán, életemben először! Tavalyi hollandiai tartózkodásom miatt nem vettem részt az Eseten, viszont 2015-ben én is Start versenyző voltam. Mindenkit bátorítok, hogy jelentkezzen, főleg, ha szereti az Esettanyulmányok megoldását. Akinek nincs tapasztalata annak az Eset Start-ot javasolnám, de ha egy kicsit jobban megy már, és esetleg jártál már versenyen is, akkor irány az Eset Pro! Találkozunk a versenyen!

Projekt jelenlegi állása

Nagy nehézség számunkra, hogy már 1 hónapja az egyetemen is helyt kell állnunk, áés mellette ezt a projektet is véghez vinni. Habár napról-napra sok örömet ad számunkra ez a projekt, mivel heti szinten újabb és újabb mérföldkövet érünk el. Azonban egyre több időt kell a projektre szánni és mellette az egyetemre is.
Ebben a hónapban minden héten többször voltunk tárgyalni, ami számunkra mindig egy visszajelzés a munkánkkal kapcsolatban. Mindig nagyon kedves a fogadtatás és jó hallani az építő véleményeket is. Sok cég érdeklődik felénk és egyben felétek is és alig várják, hogy megismerjen titeket. De hogy kik is ezek a cégek? Októberben mindenre fény derül!

 

Csöngedi Lilla