ESET’17 II. Betekintő

case study

Nézz be hozzánk!

Kedves Olvasóim,

Lassan már két hónapja, hogy a projektet elkezdtük. Előző posztban olvashattatok arról, hogy hogyan is látom a projektet és hogy jutottam el ide. Szeretném, nem csak engem, hanem a csapatot is megismernétek jobban. Először is szeretném bemutatni Debreczenszki Péter Pál-t, aki a projekt operatív felelőse.
Az ő feladatai közé tartozik, hogy a különböző táblázatokat kezelje, hogy majd veletek, jövőbeli versenyzőinkkel tartsa a kapcsolatot, a legmegfelelőbb helyszíneket megtalálja a versenyhez, a pénzügyi tervet elkészítse, valamint a verseny gördülékeny lebonyolítását biztosítsa. Itt olvashatjátok az ő bemutatkozását:

Sziasztok!

A nevem Debreczenszki Péter Pál, 19 éves vagyok, a BME-GTK Műszaki Menedzser alapképzésének másodéves hallgatója. Nyíregyházán nőttem fel, de tanulmányaimnak köszönhetően jelenleg Budapesten élek. Szabadidőmben gyakran olvasok, főként üzleti és önéletrajzi témájú könyveket, melyekhez általában alternatív vagy klasszikus zenét fogyasztok. Szeretek folyamatosan mozgásban lenni, régebben körülbelül 10 évig futballoztam, most pedig rendszeresen eljárok futni egy közeli parkba és ha van rá elég időm hétvégenként túrázom. Szeretek közösségekhez is tartozni, így tavaly szeptemberben jelentkeztem a BME Management Szakkollégiumba, ahol jelenleg a szakmai terület és az ESET’17 projekt csapatát igyekszem segíteni.

Az ESET’17 projekt csapatában az operatív felelős pozíciót töltöm be. Erre egyrészt amiatt jelentkeztem,  mivel érdeklődöm a pénzügyi tervezés és az események koordinálása iránt, másrészt szeretném, ha ezzel a projekttel egyaránt kiváló fejlődési lehetőséghez és értékes tapasztalatokhoz juttatnánk a tapasztalatlan és veterán esettanulmány megoldókat is.

Mint tavalyi ESET Start résztvevő, bátorítok mindenkit, aki az esettanulmányok és üzleti élet iránt érdeklődik, viszont nem tudja hogyan indulhatna el ezen a pályán, hogy jöjjön el a képzésünkre, majd a versenyünkre is. Számomra remek tapasztalat volt egy évvel ezelőtt, ami hozzá segített egy későbbi esettanulmányi versenyen elért sikereimhez.

Debreczenszki Péter Pál

A projekt jelenlegi állása

Ebben a hónapban az ESET’17 honlapjának elkészítését tűztük ki célul, valamint a szakmai koncepció megalkotását és a szakmai ügyfelekkel való tárgyalások lebonyolítását.
A szakmai koncepciót egy hete kezdtük el és azon vagyunk, hogy meglássuk, hogy milyen értékek rejtőznek még az ESET-ben, aminek segítségével még jobban tudnánk emelni a verseny színvonalát. Én úgy gondolom, hogy egy ilyen verseny már alapvetően rengeteg értéket rejt magába. Ez egy olyan lehetőség ahol ki kell lépned a komfortzónádból, hiszen prezentálni kell egy szakmai zsűri előtt, valamint éjszakába menően dolgozni egy adott problémán.
A honlap lassan elkészül, jövőhéten lesz egy nagy gyűlésünk ahol mindent véglegesítünk, de biztosan lesznek majd utána is rajta fejlesztések.

 

Csöngedi Lilla