Ismertető

A BME MANAGEMENT SZAKKOLLÉGIUM (MSZK) a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem legrégebbi, 30 éves múltra visszatekintő szakkollégiuma; egy olyan autonóm, nonprofit szervezet, mely lehetővé  eszi tagjai, illetve a mérnök és közgazdász hallgatók számára a menedzsment és vezetői ismeretek átlagon felüli elsajátítását, továbbá ezeknek gyakorlati, projektbeli alkalmazásával a tapasztalatszerzést. Célunk, hogy  minőségi szolgáltatásainkkal elősegítsük a hallgatók szakmai és személyes fejlődését, mindehhez egy értékes csapatot biztosítva. Törekszünk arra, hogy ez a tudás ne csak karrierjüknek adjon biztos alapot, hanem  egész életüket sikeressé tegye. 1986-ban alakult öntevékeny diákszervezetünk egyedülálló képzési rendszerének köszönhetően nem a szó hagyományos értelmében vett szakkollégium. Alapját a Leadership  Playground* koncepció képezi, melynek célja: szakterülettől függetlenül átadni a jó vezetők számára elengedhetetlen tudást. Mindezt az elméleti képzéseink, készségfejlesztő kurzusaink és tréningjeink, továbbá az elsajátított tudás gyakorlati alkalmazásának lehetősége biztosítják. Széleskörű tevékenységünk ideális terep a menedzsment bármely területének közelebbi megismeréséhez. A területek vezetői nagy felelősséggel és széles döntési jogkörrel rendelkeznek, így megtapasztalhatják, hogy milyen egy csapat élén, adott erőforrásokból gazdálkodva elérni a kitűzött célokat. Hasonló gyakorlati tudásra tehetnek szert projektvezetőink is, akik a szakkollégium által szervezett nagyobb jelentőségű rendezvényekért felelnek. Az MSZK 2014-ben a Szakkollégiumok Egyeztető Fóruma által felállított Minősítő Bizottság döntése alapján minősített szakkollégiumi címet kapott.

*Leadership Playground koncepciónk 2010-ben helyet kapott a Kairos Society new york-i konferenciáján a világ 100 leginnovatívabb üzleti ötlete között.

Mindenkori szakmai programjainkat az alábbi linken találhatja meg!
A jelenlegi tájékoztatót PDF formátumban itt letöltheti: 2017 Együttműködési lehetőségek (299 letöltés)

Miért érték Önnek?

A programszervezés során törekszünk a magas szakmai színvonalra, mely komoly értéket képvisel a jelenlévő vállalatok és hallgatók számára egyaránt. Az alábbi 4 szempont miatt hisszük, érték velünk együttműködni hosszú távon is.

Megjelenés

Marketingkampányunk során olyan frekventált online és offline megjelenési felületeket biztosítunk vállalatuknak, amelyeken keresztül akár 15.000 tehetséges egyetemistát (és egyben potenciális munkaerőt) érhetnek el a legnagyobb presztízsű budapesti műszaki, gazdálkodás- és gazdaságtudományi felsőoktatási intézményekben.

Részvétel zsűriben

Lehetőséget nyújtunk a versenyeinken történő zsűrizésre egy vagy több, Önök által delegált szakember számára. Ennek keretein belül érdeklődő, motivált résztvevőkkel találkozhatnak és alakíthatnak ki kapcsolatot.

Pozicionálás

Mivel programjaink legfontosabb célkitűzése, hogy fejlessze a szakmai életben is hasznos készségeket a hallgatók körében, vállalatuk aktív résztvevője, támogatója lehet a gyakorlatorientált tehetséggondozásnak. Úgy jelenhetnek meg a résztvevők és az érdeklődők szemében, mint az egyénekre és azok személyes fejlődésére nagy hangsúlyt fektető szervezet.

Együttműködés

Hosszú távon gyümölcsöző együttműködést építhetnek ki szakkollégiumunkkal, valamint kapcsolatot létesíthetnek a többi résztvevő, támogató vállalat képviselőivel.

Felkeltettük érdeklődését? Írjon nekünk!

    *kötelező