2017 Menedzsment Akadémia

MA17 honlap épület fehér

Érdekel...

A BME Management Szakkollégium immár 28. alkalommal szervezi meg a Menedzsment Akadémiát – ami egy szakmai és közösségi tábor, fiatal egyetemistáknak – mely idén nyáron Balatonmáriafürdőn kerül megrendezésre. Üzleti szimulációkon és esettanulmányokon keresztül lehetőségetek nyílik vállalati problémák megismerésére, azok széleskörű feltárására, majd az általatok kidolgozott megoldások prezentálására. Mindehhez kellő tudást és gyakorlati tapasztalatot szerezhettek a tábor folyamán képzések és tréningek formájában. Természetesen a szakmai programok mellett nem maradhatnak el a közösségi élmények sem: lazulás a Balaton-parton, csapatépítő játékok és további meglepetések.

A Menedzsment Akadémia minderre lehetőséget ad egy felejthetetlen, hatnapos nyári szakmai tábor keretein belül!

Várunk Téged szeretettel, ha kicsit is érdekel az üzelti világ, vagy szeretnéd magad kipróbálni egy csapat tagjaként, pénzügyi és gazdasági döntéseket meghozva, mindezt valós kockázatok nélkül.

MI AZ ÜZLETI SZIMULÁCIÓ?

Egy modellezett, virtuális színtér, ahol egy vállalkozás egyik vezetőjeként teheted próbára stratégiai-, és elemzési készségeidet döntéshozási helyzeteken keresztül. A Menedzsment Akadémia során ehhez minden hasznos tudást elsajátíthatsz, a szakmai partnereink nyújtotta képzések és tréningek által.

MI AZ ESETTANULMÁNY?

Egy komplex üzleti helyzet, mely megoldandó problémákat és kiaknázatlan potenciálokat rejt magában. Ezekre kell csapatotokkal fény derítenetek és a vállalkozásotok jövője szempontjából a legígéretesebb és legkidolgozottabb megoldást nyújtanotok. A Menedzsment Akadémia lezárásaként egy valós esetet oldhattok majd meg, melyet aztán szakmai zsűri előtt prezentálhattok.

Szélesítsd az elméleti tudásodat a szakmai partnereink által nyújtott programokon és tedd magad próbára a gyakorlatban is, az Üzleti Szimuláció és az Esettanulmány adta izgalmas problémák megoldásával, miközben hasznos tapasztalatot gyűjtesz és egy feledhetetlen hetet töltesz együtt hozzád hasonló egyetemistákkal a Balaton partján!

FONTOS TUDNIVALÓK

Időpont: 2017. 07. 6–11.

Helyszín: Balatonmáriafürdő

A férőhelyek száma korlátozott!

Ár: 24.990 Ft Ft

Jelentkezési határidő: 2016. 06. 25.

Amennyiben kérdésed van, keress minket bátran a mamuzsics.dora@mszk.bme.hu e-mail címen!