ville d'Intermountain healthcare parc viagra lettre de motivation pour l'administration de soins de santé

LÉPJ SZINTET VELÜNK! 

 

Menedzsment Akadémia már 27. alkalommal kerül megrendezésre és idén nyáron az esettanulmány-megoldás világába kalauzol el Titeket. 

Lehetőségetek nyílik ismert vállalatok problémáinak megismerésére és azoknak széleskörű feltárására, majd az általatok kidolgozott megoldások prezentálására. Mindehhez kellő tudást és gyakorlati tapasztalatot szerezhettek a tábor folyamán képzések és tréningek formájában. 

Természetesen a szakmai programok mellett nem maradhatnak el a közösségi élmények sem: lazulás a Balaton parton, csapatépítő-játékok és további meglepetések.

Ha igazán jó nyári programot szeretnél, ne keress tovább! Jelentkezz ma a Menedzsment Akadémiára, hogy idén nyáron a bulizás mellett szakmailag is fejlődj! 

NA DE MI EGYÁLTALÁN AZ ESETTANULMÁNY?

Az esettanulmány egy valós üzleti problémáról szól, melyet a vállalatokon belüli és kívüli folyamatok elemzésével, emellett analitikus és kreatív képességeid próbára tételével, csapatban oldhatsz meg. 

A TÁBOR CSAK SZAKMAI PROGRAMOKBÓL ÁLL? 

Az esetmegoldás fortélyainak és trükkjeinek megtanulásán és gyakorlásán túl alkalmad lesz megismerni sok – hozzád hasonló érdeklődésű,  lendülettel és életkedvvel teli fiatalt, lazítani a Balaton parton, és részt venni több általunk szervezett, rendkívül szórakoztató eseményen is!

megszerezhetoskillekcim

A Menedzsment Akadémia programját úgy alakítottuk ki, hogy az üzleti probléma megoldáshoz szükséges összes képességet fejlesszük, kis létszámú tréningek és gyakorlati feladatok során, melyek nem csak szórakoztatóbbak, de hatékonyabbak is az egyetemen megszokott kurzusoknál. 

Az alábbi ábra minden ikonja egy képességet jelképez, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy sikeres légy az esetmegoldásban, ám legtöbbjük nélkülözhetetlen az üzleti élet bármelyik részén képzeled el a jövődet. 

Hogy felfedezd mik ezek és miért fontosak, kattints a hatszögekre!

CÉLRATÖRŐ

céltudatos

A tudás nem elég, ha a munka során elveszel a részletekben.

KREATIVITÁS

kreatív

Mi választ el egy középszerű megoldást egy kiemelkedőtől? Az egyedi gondolkodás és látásmód.

HATÉKONY

hatékony

Jó megoldást találni könnyű. Jó megoldást találni, elég rövid idő alatt, ez az amiben az igazi kihívás rejlik.

ANALITIKUS

analítikus

A jó megoldás megtalálásához elengedhetetlen, hogy megtanuld elválasztani a releváns információkat azoktól, amelyek lényegtelenek számodra.

AMBICIÓZUS

ambiciózus

Igazán jó eredményeket csak kellő motivációval lehet elérni. (ez nagyon mély lett)

CSAPATJÁTÉKOS

csapatjátékos

Nem számít milyen jó vagy, ha nem tudod kiaknázni a csapatmunkában rejlő lehetőségeket. A táborban lehetőséged lesz megérteni, hogy a legsikeresebb tanácsadók miért csapatban dolgoznak.

NYITOTTSÁG

nyitottság

Mi a közös Steve Jobsban és Albert Einsteinben? Hogy nem féltek feszegetni a határokat, és olyan irányokba is elmenni, melyek másoknak eszükbe sem jutott.

GYAKORLATIAS

gyakorlatias

A tábor folyamán mindent, amit hallassz, egyből gyakorlatba ülteltve ki is próbálhatsz. Ezáltal megtapasztalhatod, mi is kell ahhoz, hogy leküzdhesd az üzeleti életben felmerülő kihívásokat.

VEZETŐI KÉPESSÉG

vezetői képesség

Emelkedj ki a tömegből és állj csapatod élére, hogy a győzelemre vezesd őket.

NAPRAKÉSZ

naprakéz

Egy problémamegoldás során fontos a naprakészség és széleskörű tájékozottság.

KOOPERATÍV

kooperatív2

A jó csapatmunkához elengedhetetlen az együttműködés, az összhang és a kompromiszumképesség.

PREZENTÁLÁS

prezentálás

Mire jó egy tökéletes megoldás, ha nem tudod jól előadni? A tábor során megtanulhatod, hogyan kell ötleteidet összeszedetten és megnyerően prezentálni.

SZEREZD MEG!

szerezd meg

Jelentkezz! :)

agendacim

kapcsolatcim

Ha bármi kérdésed van, keresd fel Gyakran Ismételt Kérdések oldalunk, vagy írj nekünk a szabo.noemi@mszk.bme.hu -ra!

Partnereink-2

Kapcsolat