Az MSZK értékrendje

Aktivitás ikon

Aktivitás

Az MSZK számára érték a kezdeményezőkészség, az új ötletekért, az egyéni elképzelésekért való kiállás, támogatja az új megoldások keresését, és nyitott a megvalósításukra. Az MSZK-s tag legyen aktív, dolgos, érdekelje környezete, bátran és önbizalommal legyen képes változtatni az adott dolgokon.

Profizmus ikon

Profizmus

Magas színvonalon megtervezett és végrehajtott minőségi szolgáltatás, illetve tevékenység maximális hatékonyság mellett.

Fejlődés ikon

Fejlődés

Olyan tevékenységek, amelyek eredményeképp az ember tudása, készségei és személyisége fejlődnek, és az ezek során kialakított kapcsolatai jövőbeli céljainak megvalósításában segítségére lehetnek. Ide tartozik a személyes, illetve szakmai fejlődés, a tapasztalatszerzés, valamint a sikeres együttműködés reményében más szervezetekkel való kapcsolattartás.

Csapatszellem ikon

Csapatszellem

Közös célokon alapuló együttműködés és segítség, jó hangulatban. Bizalom, kölcsönös elfogadás, megbecsülés.

Hitelesség ikon

Hitelesség

Jelenti azt a feltétlen működési, tevékenységi stílust, ami mind a szervezeten belüli egyénre, mind a szervezetre kifelé teljesül. Ennek alapkövei a felelősségtudat, megbízhatóság, tisztesség, törvényesség, mások iránt tanúsított tisztelet.