ville d'Intermountain healthcare parc viagra lettre de motivation pour l'administration de soins de santé

Ha bármelyikre a fenti kérdések közül IGEN a válaszod, az INNOversitast neked találták ki! Az INNOversitas egy évről évre megrendezésre kerülő startup verseny, ahol elsősorban egyetemisták mérettethetik meg innovatív ötleteiket, projektjeiket egymással, egy szakmailag kiemelkedő zsűri előtt. Végül, a döntőbe jutók egy mentort is kapnak, aki személyes tanácsokkal segíti őket a felkészülésben. Mindezek után nincs más hátra a csapatok számára, mint az, hogy a döntőben a zsűri előtt bizonyítsák 5 perces pitchükben, hogy az ő ötletük a befutó. Ez, azon kívül, hogy hivatalos visszajelzést ad arról, hogy az ötlet és maga a csapat mennyire tudná megállni a helyét valós helyzetben, értékes, induló vállalatok számára hasznos nyereményekkel is jár. 

Hogy mennyit számít egy ilyen verseny? A Codie nevű startup is részt vett a versenyünkön és mostanra már Amerikában árulják a termékeiket. A versenyre egyetemista, vagy főiskolás hallgatók 2-5 fős személyekből álló csapatának jelentkezését várjuk, akik motiváltak, érdeklődnek a startup világ iránt, és úgy érzik, innovatív gondolkodásukkal segíthetik egy jó ötlet megvalósítását! Ha bármilyen kérdésed van, olvasd el gyakran ismételt kérdéseinket, vagy fordulj hozzánk bizalommal az alábbi email címen: szenasi.zsombor@mszk.bme.hu

 

ELŐDÖNTŐ ÉS MENTORÁLÁS

2016. 05. 12. – 2016. 05. 13.
BME I ÉPÜLETE

A versenyre való jelentkezéshez nincs más teendőtök, mint elküldeni egy, az ötleteket bemutató dokumentumot, majd felkészülni az elődöntőre egy rövid 5 perces előadással.

A május 12-ei elődöntő a BME I épületében kerül megrendezésre, ahol egy 5 perces pitchen kell bemutássátok ötleteteket, melyet a verseny szervező partnerei értékelnek, és kiválasztják azt a 8 csapatot, akik végül megmérettethetik magukat a 2016-os INNOversitas versenyen.

Az elődöntőn továbbjutott csapatok számára egyénileg saját mentort biztosítunk, aki segíti őket a felkészülésben. Ebben az intervallumban a mentor feladata, hogy csak rátok figyelve válaszoljon a kérdéseitekre, személyes tanácsokkal lássa el a csapatot és felkészítsen a döntőre.

VERSENY

2016. 05. 19.
DEMOLA BUDAPEST – 1111 EGRY JÓZSEF UTCA 1.

Az INNOversitas csúcspontjaként, a döntőn május 19-én a Demolában egy szakmai zsűri előtt kell bizonyítanotok, hogy projektetek megállná a helyét a piacon. Egy 5 perces előadás formájában kell prezentálnotok terveteket, majd egy 5-7 perces Q&A szekció után a zsűri eldönti, hogy melyik 2016 legjobb egyetemi projektje.

 

mentorok

Feltöltés alatt.

zsűri

Feltöltés alatt.

Díjak

Feltöltés alatt.

SZERVEZŐK

támogatók

Feltöltés alatt