ville d'Intermountain healthcare parc viagra lettre de motivation pour l'administration de soins de santé

Ha a válaszod IGEN, az INNOversitast Neked találták ki! Idén újra megrendezzük az INNOversitast, ahol egyetemisták és középiskolások számára biztosítunk lehetőséget ötleteik, projektjeik összemérésére. Ha van egy jó ötleted, szívesen részt vennél egy színvonalas versenyen, nincs más dolgod, mint hogy jelentkezz! A jelentkező ötletgazdák és csapatok közül a kitöltött online kérdőívek alapján választja ki a szakmai zsűri az elődöntős csapatokat, akiknek mentorok segítik majd a felkészülést a végső megmérettetésre. 

Miért éri meg jelentkezni? A nyereményeken túl, lehetőséged nyílik a startup ökoszisztéma részesévé válni, találkozhatsz a szakma elismert képviselőivel. 

A mentoroktól és a zsűritől visszajelzést kaphatsz az ötletedről, segítenek további lépéseid megalapozásában.

A versenyre egyetemista, főiskolás hallgatók, középiskolás diákok egyedüli vagy 2-5 fős csapatának jelentkezését várjuk, akik motiváltak, érdeklődnek a startup világ iránt, és úgy érzik, innovatív gondolkodásukkal segíthetik egy jó ötlet megvalósítását!

Jelentkezési határidő: november 4. 23:59

Ha bármilyen kérdésed van, olvasd el gyakran ismételt kérdéseinket, vagy fordulj hozzánk bizalommal az alábbi email címen: oswaldreka@gmail.com.

programok

ELŐDÖNTŐ

2016. 11. 11.

BME HIT Informatika épület, 1117 Budapest Magyar tudósok körútja 2.

november 11-ei elődöntő a Demolában kerül megrendezésre, ahol egy 5 perces pitchben kell bemutatnotok az ötleteteket, mely alapján a zsűri kiválasztja azt az 5 csapatot, akik végül megmérettethetik magukat a 2016-os INNOversitas döntőjében. 

MENTOR MIXER

2016. 11. 14.

DEMOLA – Budapest, 1111 Egri József utva 18. (BME V1 épület C szárny)

Az elődöntőn továbbjutott csapatok számára november 14-én egy mentor mixer keretein belül, egyénileg saját mentort biztosítunk, aki segíti őket a felkészülésben. November 14-től november 24-ig a mentor feladata, hogy csak rátok figyelve válaszoljon a kérdéseitekre, személyes tanácsokkal lássa el a csapatot és felkészítsen a döntőre Titeket.

DÖNTŐ

2016.11.24. (NEM VÉGLEGES)

DEMOLA – Budapest, 1111 Egri József utva 18. (BME V1 épület C szárny)

Az INNOversitas csúcspontjaként, a döntőn november 24-én a Demolában egy szakmai zsűri előtt kell bizonyítanotok, hogy projektetek megállná a helyét a piacon.

Egy 5 perces előadás formájában kell bemutatnotok ötleteteket, majd egy 5-7 perces Q&A szekció után a zsűri eldönti, hogy melyik 2016 legjobb egyetemi projektje.

jelentkezés

A versenyre való jelentkezéshez nincs más teendőtök, mint kitölteni az ötletetekről szóló dokumentumot és azt elküldeni nekünk november 4-ig. A dokumentumot jobbra találjátok.okumentumot ITT találjátok.

Fontos, hogy kellő figyelemmel töltésetek ki, ugyanis a zsűri ez alapján dönti el, hogy kik vehetnek részt a következő fordulón, az elődöntőben. 

Mentorok

zsűri

Díjak

  • Demola-Budapest díj : 3+3 hónapos inkubációs program a Demola-Budapest felajánlásával

  • EIT Health különdíj „egészségügy” kategóriában – 500 € értékű networking és kommunikációs szolgáltatás csomag

  • Entrepreneurship Foundation Hungary (EFH) díja:

    Silicon Valley üzletfejlesztési és inkubációs program a sikeres projektgazdának 1 hetes kiutazási lehetőséggel (5000 € értékben)

SZERVEZŐK

támogatók

Helyszín megközelítés

enter2demola

GY.I.K.

Ha bármi kérdésed van, keresd fel gyakran ismételt kérdéseink oldalunkat – ha itt nem találnál választ kérdésedre, írj Oswald Rékának az oswaldreka@gmail.com -ra!